La Paeria de Balaguer, a través del Centre d’Empreses Innovadores i l’Àrea de promoció econòmica i ocupació, ha creat  un directori empresarial, comercial i de serveis de la ciutat, un servei totalment gratuït on tots els agents econòmics de Balaguer tenen la possibilitat d’anunciar-s’hi. El principal objectiu d’aquest directori es donar a conèixer de forma ordenada, atractiva i de la manera més accessible i exhaustiva possible l’àmplia oferta comercial i de serveis de la ciutat i la seva diversitat empresarial.

En l’actualitat, ja hi ha prop de 250 negocis, empreses i establiments en aquest directori, que alhora participen en el projecte ‘Troba-ho a Balaguer’, una campanya també promoguda per la Paeria de Balaguer, que pretèn impulsar el negoci local, proporcionant a tots els seus usuaris establiments de Balaguer on podran trobar els productes o serveis que estan buscant. Un cop el client hagi fet la seva sol·licitud, el programa li proporcionarà en menys de 24 hores totes les opcions que té a Balaguer en relació a allò que està buscant, potenciant així el consum de proximitat