Àrea de promoció econòmica i ocupació de la Paeria de Balaguer

Tens més de 45 anys i estàs a l’atur? Vols dominar les eines digitals que et permetran accedir a nous llocs de treball?

La Cambra de Comerç de Lleida, amb la col·laboració del CEI Balaguer i la Paeria de Balaguer, organitza un curs gratuit per a aprendre a utilitzar l’entorn digital, uns coneixements molt útils en qualsevol empresa i que et permetràn adaptarte a totes les necessitats tecnològiques. Del 26 d’octubre al 2 de desembre, el casal Lapallavacara acollirà aquest curs presencial de dilluns a divendres de 9h a 13h, amb una durada total de 100 hores.

Programa:

  1. Món digital (introducció)
  2. Noves tecnologies Eines, plataformes, aplicacions…
  3. El jo digital: eines personals que m’ajuden
  4. Pack Office 20H
  5. MK digital
  6. Del busco feina al personal branding.
  7. CONNECTEM

Podeu inscriure-us a aquest curs mitjançant el següent enllaç.

Recordeu que teniu a la vostra disposició el Servei d’ocupació de la Paeria de Balaguer, que us pot ajudar en la vostra inserció laboral. Per a més informació, truca’ns al 973445884 o envia’ns un correu a info_cei@balaguer.cat