Àrea de promoció econòmica i ocupació de la Paeria de Balaguer

Amb l’arribada de les époques nadalenques, des de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de la Paeria de Balaguer us presentem un taller teoricopràctic gratuït sobre com decorar els vostres aparadors en aquestes dates tan assenyalades.

El curs es dividirà en dues sessions de dues hores cadascuna: la primera serà el 30 de novembre de 20.00h a 22.00h a través de Zoom, mentre que la part pràctica arribarà en la segona sessió el 2 de desembre també de 20.00h a 22.00h, on tots els participants realitzaran un aparador de forma lliure.

Totes dues sessions aniran a càrrec de Pep Navarro, aparadorista de l’Associació de Dissenyadors Professionals que ens donarà les claus per a dissenyar aparadors de Nadal que cridin l’atenció i ens ajudin a potenciar el nostre volum de venda i oferir un millor servei als clients. Podeu consultar més informació sobre l’encarregat i el temari del curs en el següent PDF. Per a inscripcions, visiteu aquest enllaç.