Finalitza el Projecte de les Agents Cíviques de Treball i Formació 2020

El Projecte de Treball i Formació 2020 de la Línia Extraordinària Covid-19 ha arribat al seu final aquest 9 de setembre.
4 Agents Cíviques han estat contractades per la Paeria de Balaguer amb un contracte de 9 mesos, del 10 de desembre 2020 al 9 de setembre de 2021 a jornada complerta, de 35 hores setmanals.
Les treballadores han fet tasques polivalents, centrades en la sensibilització de les normatives i mesures de seguretat establertes per la Covid-19, per part del Departament de Salut la Generalitat de Catalunya, durant la pandèmia.
S’ha participat en les Campanyes de vacunació i sensibilització per la Covid-19 en el Teatre municipal i a Lapallavacara, distribuïnt l’entrada i correcte desenvolupament cívic, en el procés, de les persones que s’anaven a vacunar així com a les sortides de les escoles. També han fet presència a bars i carrers, i al mercat setmanal de Balaguer, recordant respectar la normativa establerta. També s’ha donat suport en activitats puntuals organitzades de la Paeria de Balaguer i en el mateix consistori municipal.
En aquest projecte, 2 treballadores, han fet també Acompanyaments a la Gent Gran en el servei del Programa De La Mà que ofereix la Paeria, gratuïtament per a persones que ho necessitin majors de 65 anys, residents al Centre Històric, preferentment. A partir del dia 9, s’han pausat els seus acompanyaments per fi de projecte.
S’han realitzat 2 formacions de Mòduls Transversals de 30 hores cadascuna per tal de complementar i millorar la formació de les Agents Cíviques en habilitats competencials. Aquestes han estat, Habilitats de Comunicació organitzada per l’Associació Reintegra i també sobre Intel•ligència Emocional impulsada per l’Acadèmcia ACSER.
La valoració de les dues accions formatives han estat molt satisfactòries i positives per part de les Agents Cíviques.
El projecte ha estat possible gràcies al finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Trabajo y Economía Social – Servicio de Empleo Público Estatal i la Unió Europea – Fons Social Europeu “FSE inverteix en el teu futur”.