Avui rebem a l’empresa de treball temporal Randstad a les instal·lacions del CEI.

Avui les persones participants del Projecte Treball als Barris i el Joves del Projecte Singulars han assistit a la càpsula formativa de coneixement de l’entorn productiu amb l’empresa de treball temporal Randstad.
En Camilo, director de l’oficina de Tàrrega, ha estat l’encarregat d’informar-nos del que és una ETT i del seu funcionament, del procés d’inscripció de les persones candidates així com d’informació d’interès del mercat laboral. A més, s’ha realitzat un role playing de l’entrevista de treball en la que hi han participat els/les assistents.

Valorem molt positivament la informació que se’ns ha ofert sent de gran interès per a les persones que es troben en situació de recerca de feina ja que des de l’Àrea d’Ocupació treballem per apropar als/les participants dels nostres programes al mercat laboral.

“Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.”
“Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil”.