La Paeria ha contractat 9 persones aturades, 4 del col·lectiu de majors de 52 anys, i 5 del col·lectiu d’aturats de llarga durada, amb l’objectiu d’afavorir la seva reincorporació al mercat laboral i també realitzar tasques en d’interès social

Els contractes es van iniciar el dia 1 de juny i tenen una durada de dotze mesos a jornada sencera. Amb l’experiència laboral adquirida s’espera aconseguir unes millors condicions d’ocupabilitat de cara a la reincorporació al mercat laboral. El projecte compta amb un tècnic d’acompanyament per coordinar les diferents activitats a desenvolupar així com donar orientació laboral als i les participants.

Concretament es desenvoluparan cinc projectes:

-Oficials de paleta, amb dos participants que s’ocuparan de la reparació i manteniment de voreres, senyalització i mobiliari urbà de diferent carrers de la ciutat, així com de la renovació de la xarxa d’aigua potable i d’enllumenat. Col·laborant amb les tasques fetes per altres dos oficials contractats el 28 de febrer i que es troben treballant al barri del Firal.

-Cap de brigada, un participat que assumirà les tasques de coordinació i el seguiment de persones que realitzen treballs en benefici de la comunitat com a resultat d’una sentència judicial.

-Auxiliar administrativa, una participant que realitzarà treballs de digitalització de documentació i donarà suport administratiu a diferents serveis municipals.

-Oficials jardiners, amb tres participants que s’organitzaran en una brigada per manteniment i conservació de zones verdes i espais singulars del municipi.

-Inspectors de residus, dos participants més que realitzaran tasques informació a la ciutadania en el tema de la millora del reciclatge i duran a terme les diferents campanyes i activitats previstes per a la reducció dels residus a la ciutat.

El programa compta amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo y Economía Social en el marc del Programa TREBALL I FORMACIÓ.

Més informació a : http://www.radiobalaguer.cat/portal/63/index.php?EC=ReadArticle&ArticleID=44401

Tasques de manteniment a les Franqueses

Tasques de manteniment a Les Franqueses

#ceibalaguer #sombarri #treballiformació

#ciutatbalaguer #ocupació #ocupaciobalaguer #formació #inclusiósocial