Des de la Paeria de Balaguer, s’activa el Projecte Pati Obert per segon any consecutiu al pati de l’Escola Àngel Guimerà, al barri del centre històric de Balaguer.

En el Pati Obert es faran activitats de lleure, lúdiques, d’esport, treballs manuals, jocs tradicionals…. entre d’altres, per a nens i nenes de 8 a 13 anys, que resideixin a Balaguer. Aquestes activitats són gratuïtes i estaran dinamitzades per dues integradores socials que s’han contractat en el marc del Projecte de Treball als Barris 2021.

La data d’inici de les activitats serà el proper 15 de juliol i finalitzarà el 4 de setembre de 2022. L’horari serà: dimecres, divendres, dissabte i diumenge de 18h a 21h. Hi han places limitades, i per apuntar-se cal fer la Pre-inscripció Pati Obert a l’Escola Àngel Guimerà.

És un projecte socioeducatiu de lleure, amb l’objectiu de millorar la integració social i d’optimitzar l’ús del centre escolar del pati escolar més enllà de l’horari escolar, a l’estiu, i d’aquesta manera per donar resposta a la necessitat de més espais públics pròxims al joc, al lleure i l’esport. Es busca un espai adequat de lleure, trobada i convivència que facilitin la interrelació i convivència ciutadana, tot afavorint la vessant educativa d’aquest espai.

Per a més informació, contactar a l’adreça electrònica patiobert@balaguer.cat o T. 973445884.

 

     

“Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als Barris”