Aquest divendres 16 de setembre, l’Energy HubLab ha rebut la visita d’en Francesc Ribera, mànager del CEEC (Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya). S’ha reunit amb la regidora de promoció econòmica de la Paeria de Balaguer, Ester Guarné i la tècnica dinamitzadora de l’Energy Hublab, Ariadna Ramon.

Durant la trobada s’han constatat els molts punts d’interès comú entre ambdues parts en l’àmbit de les energies renovables i l’eficiència energètica la qual cosa propiciarà una estreta col·laboració en el futur.

Per més informació sobre el CEEC i les seves activitats, podeu consultar el següent enllaç.

 

D’esquerra a dreta: Ariadna Ramon (tècnica dinamitzadora de l’Energy HubLab Balaguer), Francesc Ribera (mànager del Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya) i Ester Guarné (Paera de Promoció Econòmica i Ocupació de Balaguer).