COMUNITAT DEL CEI BALAGUER

A continuació trobareu les empreses, organitzacions i professionals que conformen la comunitat del CEI Balaguer.

INTRAcomunica

Sabies que la teva empresa està deixant de guanyar diners a causa de la comunicació interna?

Les petites i mitjanes empreses, sobretot aquelles que s’enfronten a un canvi estructural important, no solen gestionar la seva comunicació interna adequadament i això es tradueix en pèrdues que no són del tot visibles però que a final de mes sí són palpables.

INTRAcomunica, a través d’un estudi integral i un programa 100% adaptat a la teva realitat, t’ajuda a treure el màxim rendiment del que ja tens a través d’una comunicació corporativa interna sana. No cal que marxis a Barcelona per trobar un bon servei, a Balaguer trobaràs la primera empresa de la província de Lleida dedicada i especialitzada en aquest camp.

         

https://www.intracomunica.com contacto@intracomunica.com
Maribel Contreras 620 93 90 68

DEPALABRA

A dePalabra pots trobar els serveis lingüístics i de comunicació que millor s’adaptin a les teves necessitats: traducció –d’anglès a català i castellà, i entre català i castellà– correcció i assessorament lingüístic i cultural i serveis audiovisuals –transcripció i subtítols.

El que t’ofereixo és qualitat, una excel·lent relació i resultats, en parlem?

       

https://www.traduccionesdepalabra.com vanessa@traduccionesdepalabra.com
Vanessa Saura Tuà 636 51 03 88

 

START ASCENT

Som una agència de màrqueting digital ubicada a Balaguer (Lleida) que es dedica al disseny i elaboració de Projectes Digitals de Màrqueting per a negocis que volen promoure la seva presència online tan de forma nacional com internacional.

Elaborem les estratègies adequades estudiant en profunditat les particulartiats de cada negoci per tenir una visió global del seu potencial i de la seva competència online a la xarxa.

       

https://www.start-ascent.com/ info@start-ascent.com
Josep Maria Boldú 645 93 47 31

MIW

Som una empresa nascuda el 2016 de l’experiencia de més de 25 anys al sector dels seus fundadors i col·laboradors. L’empresa en aquest moment esta formada per un equip multidisciplinari de 20 persones, i amb l’ambició de poder continuar creixent.

A MIW realitzem muntatges i instal·lacions industrials de tota mena. Estem especialitzats en el manteniment industrial, les instal·lacions de processos industrials, construcció i reparació de maquinaria, construcció d’estructures, fabricació de dipòsits, sitges i tolves, i per descomptat la instal·lació de tota mena de xarxes de canonades, ja sigui en acer al carboni o acer inoxidable.

https://www.miw.cat info@miw.cat
Jaume Mateo 973 10 65 91

 

ASPID – Punt d’Autoocupaciò Incorpora de La Caixa

El Departament d’Emprenedoria d’Aspid, en el marc del Programa Incorpora de l’Obra Social “La Caixa”, té com a objectiu assessorar de forma gratuïta a totes aquelles persones que optin per crear el seu propi negoci per motivació o com alternativa a la contractació per compte aliena.
Assessorem i acompanyem als emprenedors/es en el procés de creació de la seva pròpia empresa, com a forma de poder desenvolupar-se professionalment  i podent consolidar la seva activitat econòmica integrant bones pràctiques de responsabilitat social empresarial.
Vols més informació sobre els serveis d’emperendoria? Contacta’ns i respondrem els teus dubtes!

REINTEGRA

L’Associació Reintegra som una entitat Sense Ànim de Lucre fundada l’any 2001 i ubicada als territoris del Segrià, la Noguera i el Pallars. Tenim com a objectiu el desenvolupament d’accions i programes vinculats en l’àmbit social, especialment per a persones amb dificultats d’inserció en el mercat de treball.

A Balaguer ens trobem ubicats al CEI (Centre d’Empreses Innovadores) i comptem amb un equip tècnic que desenvolupa programes d’orientació i acompanyament amb la finalitat d’aconseguir la integració social i laboral d’aquelles persones que més ho necessiten. En concret treballem amb  persones joves amb i sense formació però amb poca experiència laboral, amb persones estrangeres recent arribades o amb dificultats per trobar una feina, amb persones aturades de curta i llarga durada, així com amb persones que treballen però que volen millorar la seva situació laboral. En els diferents programes que portem a terme oferim itineraris laborals i formatius a mida, vinculats a les sortides laborals del territori.

Disposem d’una borsa de treball gratuïta per a les empreses, on oferim un servei d’intermediació laboral que connecta a persones i empreses amb la finalitat d’incrementar l’ocupació dins del territori.

       

https://www.reintegralleida.org balaguer@reintegralleida.org
635 01 69 16

 NATIONALE NEDERLANDEN

Coach financer: solucions de jubilació, estalvi i protecció.

 

https://www.nnespana.es gemma.sidro@nnespana.com
Gemma Sidró i Teixidó 681 22 24 09

 JOAN BERNAT

Assessorament fiscal i comptable a empreses i particulars.

       

https://www.jbernatassessor.com jbernatassessor@hotmail.com
Joan Bernat 615 54 72 24

 FACULA BOOKINGS

Facula Bookings és una agència especialitzada en contractació d’artistes.

Comptem amb una àmplia varietat d’artistes, de diferents gèneres musicals, com Live Act, mainstream, remember, techno i urban.

Si necessita contractar artistes o músics per el seu pròxim esdeveniment, Facula Bookings és la seva agència.

       

https://www.faculabookings.es info@faculabookings.com
Guillem López 638 02 87 49

AGILE DEVELOPMENT PROJECTS

És una enginyeria especialitzada en processos  i consultoria de gestió empresarial que aporta solucions a problemàtiques de l’àrea d’operacions de les organitzacions, principalment a entorns industrials.

Auditem  processos de treball, identifiquem àrees de millora i acompanyem a l’empresa, mitjançant metodologies lean, en la implantació dels canvis que permeten, de manera tangible, la millora dels resultats de l’organització.

       

https://www.agiledp.com igarcia@agiledp.com
Igor Garcia Sala 697 85 19 66

GESTIONA’T ONLINE

Serveis d’assessorament i gestió laboral per autònoms i empreses.

       

https://www.gestionatonline.com/es/ info@gestionatonline.com
Sergi Alba 658 86 18 53

 

INTERPRETA

Serveis d’interpretació a congressos, conferències, cursos de formació, reunions de negocis, presentacions de productes, estudis de mercat, ONU, Unió Europea, automoció, auditories, comitès d’empresa europeus, etc.

       
https://www.interpreta.cat info@interpreta.cat
Mònica Castell 682 26 45 15

MARKINA

Consultoria i estratègia digital de comunicació i publicitat, així com el desenvolupament d’aplicacions web per a la millora de la productivitat. 

https://www.markina.cat/ david@markina.cat
David Marquina 690 18 90 81

 CIVINQ AGENCY

Civinq Agency ofereix serveis de Publicitat online i Estratègies de Marketing a Empreses locals per millorar la seva presència online.

       
https://www.civinqagency.com info@civinqagency.com
Mohamed Amin Rajjaf 641 85 08 08

IN HOME SERVICIOS

Som professionals en la gestió de serveis d’ajuda a domicili i de serveis domèstics. Comptem amb més de 12 anys d’experiència, atenent a milers de famílies a la península i canàries. Famílies a les que proporcionem assessorament personalitzat en la contractació del seu personal d’ajuda a domicili amb totes les garanties legals i laborals.

Els serveis que oferim a In Home Servicios Lleida són els següents: selecció i gestió de personal, cuidadors externs, cuidadors interns (persones grans i/o dependents), cuidadors per a nens, neteja general de la llar, serveis de desinfeccions de la llar, serveis de manetes (manyà) per la llar.

Ens preocupem per conèixer les seves necessitats reals i d’oferir un servei de confiança amb garanties.

https://www.inhomeservicios.es/ lleida@inhomeservicios.es
Ester Brufau i Turné 645 89 56 10

J. ALBERT HERRERO HERNÁNDEZ

Col·legiat 662 del Iltre.Col•legi de l’Advocacia de Lleida. Amb exercici professional a Balaguer i la resta de partits judicials de Lleida des de 1989.

Matèries preferents: Dret civil i de familia, divorcis, recobraments de deutes, contractes, dret del consumidor; i dret penal en les seves branques principals.

Contacte exclusivament amb cita prèvia.

herrero.advocat@gmail.com
J. Albert Herrero Hernández 668 82 05 43

PERE BERGÉ SÀNCHEZ 

Enginyer informàtic especialitzat en el desenvolupament i anàlisi de software web a mida per empreses.

L’objectiu principal és ajudar a les empreses amb la seva gestió aportant un software adequat a la mida i funcionament de cadascuna.

El fet de treballar en un entorn web permet a l’empresa estalviar en infraestructura ja que totes les dades es guarden al núvol i es pot accedir a l’aplicació des de qualsevol ordinador, tauleta o mòbil.

pereberge@gmail.com

SAIZ ENGINYERS

SAIZ ENGINYERS ofereix serveis d’enginyeria industrial a mida de les necessitats dels seus clients, des de l’acompanyament a la digitalització de les seves activitats, com també serveis més convencionals de disseny de producte, d’industrialització o millora de processos. Tot això des de la proximitat i amb l’experiència de més de 15 anys en empreses d’àmbit internacional.

L’activitat de SAIZ ENGINYERS està centrada en dos eixos:

    • La transformació digital, i el suport en la transició cap a la indústria 4.0, basat en el coneixement i el desenvolupament de producte i al llarg de tot el seu cicle de vida. (PLM)
    • Projectes de disseny de producte R&D, industrialització o millora de processos.

victor.saiz@enginyers.net
Víctor Saiz 676 44 15 11