Coworking

El CEI Balaguer disposa d’un ampli espai destinat al Coworking, amb instal·lacions preparades perquè els emprenedors hi puguin desenvolupar de forma professional la seva activitat des de només 15€/mes!

Vine al coworking del CEI Balaguer i formaràs part d’una comunitat d’emprenedors dinàmica, ampliaràs els teus contactes professionals, generaràs noves oportunitats de negoci i de cooperació empresarial i podràs participar en les activitats formatives i de promoció que ofereix el centre.

 • Avantatges del Coworking:
  • Espai de treball compartit: l’espai de Coworking del CEI Balaguer permet que els usuaris que en formen part tinguin una zona de treball en comú.
  • Assessorament i formació: el CEI Balaguer ofereix tant als emprenedors com a les PIMES que formen part de l’espai de coworking assessorament i formació sobre creació d’empreses, tràmits, ajuts i subvencions, suport en l’elaboració del pla d’empresa, informació sobre finançament…
  • Formar part d’un espai de Coworking que ofereix als emprenedors i PIMES la possibilitat de crear una comunitat. Això implica noves oportunitats de negoci, una major motivació a l’hora de treballar i l’aparició de Networking entre professionals.
  • Proposa crear binomis entre el treball i el lleure, el negoci i l’oci, el servei i la col·laboració, el benefici propi i el benefici social, l’economia i l’empresa i la oportunitat i el compromís.
  • Facilita sinergies entre emprenedors, que puguin compartir experiències, ampliar la xarxa de contactes professionals i aportar noves idees i propostes laborals.

Tots els usuaris del Coworking del CEI Balaguer:

 • Disposen d’un espai de treball amb accés a Internet amb fibra òptica, pàrquing i sales per dur a terme reunions, presentacions, tallers, formació o videoconferències.
 • Servei de recepció i reprografia
 • Bústia i servei de recollida de correu, certificats i paqueteria
 • Poden utilitzar l’adreça del CEI com la de la seva activitat empresarial o professional
 • Els promocionem a través dels mitjans de l’Ajuntament, els hi facilitem networking mitjançant la comunitat d’emprenedors i la de les xarxes a les quals pertany el CEI i els hi facilitem la presència en fires
 • Disposen d’espais de treball gratuïts en desenes de centres empresarials d’arreu de Catalunya.

Reglament CEI Balaguer

Preus públics del CEI Balaguer

SOL·LICITUD COWORKING

Pots demanar el teu espai al nostre coworking presentant al registre de la Paeria de Balaguer el full de sol·licitud de coworking degudament completat juntament amb la documentació necessària que trobaràs al reglament CEI Balaguer i el full de domiciliació bancària. També pots fer aquest tràmit mitjançant la seu electrònica de la Paeria de Balaguer, tramitant una instància general, on hauràs d’indicar el nom i DNI de les persones que faràn ús del coworking en l’apartat de ‘Sol·licito’ i una petita descripció de l’activitat que realitzaràs en l’apartat de ‘Exposo’, adjuntant també en aquesta mateixa instància els documents requerits en el reglament del CEI i el full de domiciliació bancària.

SOL·LICITUD COWORKING GRATUÏT

  Posa’t d’acord amb altres professionals per venir a treballar al Coworking del CEI Balaguer tot un mes de franc!

  Jo sóc:

  Vindré amb: