Sol·licitud cessió d’instal·lacions

Emprenedor, professional, autònom… el CEI és casa teva. Fes-hi les teves reunions, videoconferències, presentacions, sessions de formació, tallers…

Disposes de sales dotades de tots els mitjans per dur a terme la teva activitat, des de reunions en petit comitè fins a grans trobades.

 • Sala de reunions de 14.42m2 amb equip de videoconferència, projector, connexió a Internet i pissarra. Capacitat fins a ± 6 persones.
 • Sala de reunions de 16.40m2 amb equip de videoconferència, projector, connexió a Internet i pissarra. Capacitat fins a ± 4 persones.
 • Sala de reunions/aula de 40.20m2 amb equip de videoconferència, projector, connexió a Internet i pissarra. Capacitat fins a ± 18 persones.
 • Sala de reunions de 50 mamb equip de videoconferència, connexió a Internet, projector i pissarra. Capacitat fins a ± 25 persones.
 • Sala polivalent de 132.20m2 amb pissarra, projector, ordinador, connexió a Internet, equips de so i videoconferència. Capacitat fins a ± 90 persones.

Dóna un cop d’ull als nostres espais

Reglament CEI Balaguer

Preus públics del CEI Balaguer

  SOL·LICITUD D’ÚS DE LES INSTAL·LACIONS DEL CEI BALAGUER

  Dades Personals:

  EXPOSO:


  FormacióReunió de treballTallerPresentacióVideoconferència

  SOL·LICITO L’ÚS DE:

  PLANTA BAIXA. Sala de reunions (14,42m²).PRIMERA PLANTA. Sala de reunions (16,40m²).PRIMERA PLANTA. Sala de reunions (40,20m²)PRIMERA PLANTA. Sala de reunions (50m²)PLANTA BAIXA. Sala polivalent (132,20m²).

  NECESSITARÉ:

  Equip de videoconferènciaOrdinadorEquip de projeccióConnexió a InternetEquip de so (micròfons, altaveus...)Pissarra