Àrea de promoció econòmica i ocupació de la Paeria de Balaguer

 

Empreses, organitzacions i professionals que conformen la Comunitat del CEI Balaguer.

Sabies que la teva empresa està deixant de guanyar diners a causa de la comunicació interna? Les petites i mitjanes empreses, sobretot aquelles que s’enfronten a un canvi estructural important, no solen gestionar la seva comunicació interna adequadament i això es tradueix en pèrdues que no són del tot visibles però que a final de mes sí són palpables. INTRAcomunica, a través d’un estudi integral i un programa 100% adaptat a la teva realitat, t’ajuda a treure el màxim rendiment del que ja tens a través d’una comunicació corporativa interna sana. No cal que marxis a Barcelona per trobar un bon servei, a Balaguer trobaràs la primera empresa de la província de Lleida dedicada y especialitzada en aquest camp.

     

www.intracomunica.com contacto@intracomunica.com / Maribel Contreras / 620 93 90 68

 

 

A dePalabra pots trobar els serveis lingüístics i de comunicació que millor s’adaptin a les teves necessitats: traducció –d’anglès a català i castellà, i entre català i castellà– correcció i assessorament lingüístic i cultural i serveis audiovisuals –transcripció i subtítols . El que t’ofereixo és qualitat, una excel·lent relació i resultats, en parlem?

www.traduccionesdepalabra.comvanessa@traduccionesdepalabra.com / Vanessa Saura Tuà / 636 51 03 88

 

 

Som una agència de màrqueting digital ubicada a Balaguer (Lleida) que es dedica al disseny i elaboració de Projectes Digitals de Màrqueting per a negocis que volen promoure la seva presència online tan de forma nacional com internacional. Elaborem les estratègies adequades estudiant en profunditat les particulartiats de cada negoci per tenir una visió global del seu potencial i de la seva competència online a la xarxa.

www.start-ascent.com/ / info@start-ascent.com / Josep Maria Boldú / 645 93 47 31

MIW som una empresa nascuda el 2016 de l’experiencia de més de 25 anys al sector dels seus fundadors i col·laboradors. L’empresa en aquest moment esta formada per un equip multidisciplinari de 20 persones, i amb l’ambició de poder continuar creixent.

A MIW realitzem muntatges i instal·lacions industrials de tota mena. Estem especialitzats en el manteniment industrial, les instal·lacions de processos industrials, construcció i reparació de maquinaria, construcció d’estructures, fabricació de dipòsits, sitges i tolves, i per descomptat la instal·lació de tota mena de xarxes de canonades, ja sigui en acer al carboni o acer inoxidable.

www.miw.catinfo@miw.cat / Jaume Mateo / 973 10 65 91

ASPID – Punt d’Autoocupaciò Incorpora de La Caixa
 
 
El Departament d’Emprenedoria d’Aspid, en el marc del Programa Incorpora de l’Obra Social “La Caixa”, té com a objectiu assessorar de forma gratuïta a totes aquelles persones que optin per crear el seu propi negoci per motivació o com alternativa a la contractació per compte aliena. Assessorem i acompanyem als emprenedors/es en el procés de creació de la seva pròpia empresa, com a forma de poder desenvolupar-se professionalment  i podent consolidar la seva activitat econòmica integrant bones pràctiques de responsabilitat social empresarial. Vols més informació sobre els serveis d’emperendoria? Contacta’ns i respondrem els teus dubtes!
 

Una nova forma de donar resposta a les necessitats de les explotacions agrícoles.

 

info@agrosolucions20.com

  • Higiene i cura personal
  • Recuperació d’hàbits d’autonomia
  • Control i seguiment de l’alimentació
  • Acompanyaments fora del domicili
  • Vetlles a domicili i hospitalàries
  • Manteniment de les funcions físiques i cognitives
  • Zona de treball a Balaguer i comarca de la Noguera

atentament2016@gmail.com / Maria Navarro Comino / 609 13 70 38

L’Associació Reintegra som una entitat Sense Ànim de Lucre fundada l’any 2001 i ubicada als territoris del Segrià, la Noguera i el Pallars. Tenim com a objectiu el desenvolupament d’accions i programes vinculats en l’àmbit social, especialment per a persones amb dificultats d’inserció en el mercat de treball.

A Balaguer ens trobem ubicats al CEI (Centre d’Empreses Innovadores) i comptem amb un equip tècnic que desenvolupa programes d’orientació i acompanyament amb la finalitat d’aconseguir la integració social i laboral d’aquelles persones que més ho necessiten. En concret treballem amb  persones joves amb i sense formació però amb poca experiència laboral, amb persones estrangeres recent arribades o amb dificultats per trobar una feina, amb persones aturades de curta i llarga durada, així com amb persones que treballen però que volen millorar la seva situació laboral. En els diferents programes que portem a terme oferim itineraris laborals i formatius a mida, vinculats a les sortides laborals del territori.

Disposem d’una borsa de treball gratuïta per a les empreses, on oferim un servei d’intermediació laboral que connecta a persones i empreses amb la finalitat d’incrementar l’ocupació dins del territori.

www.reintegralleida.org / balaguer@reintegralleida.org / 635 01 69 16

Coach financer: solucions de jubilació, estalvi i protecció

www.nnespana.es / gemma.sidro@nnespana.com / Gemma Sidró i Teixidó / 681 22 24 09

 

 

Assessorament fiscal i comptable a empreses i particulars.

jbernatassessor.com / jbernatassessor@hotmail.com / Joan Bernat / 615 54 72 24

Facula Bookings és una agència especialitzada en contractació d’artistes. Comptem amb una àmplia varietat d’artistes, de diferents gèneres musicals, com Live Act, mainstream, remember, techno i urban. Si necessita contractar artistes o músics per el seu pròxim esdeveniment, Facula bookings és la seva agència.

https://www.faculabookings.es / info@faculabookings.com / Guillem López / 638 02 87 49

AGILE DEVELOPMENT PROJECTS és una enginyeria especialitzada en processos  i consultoria de gestió empresarial que aporta solucions a problemàtiques de l’àrea d’operacions de les organitzacions, principalment a entorns industrials.

Auditem  processos de treball, identifiquem àrees de millora i acompanyem a l’empresa, mitjançant metodologies lean, en la implantació dels canvis que permeten, de manera tangible, la millora dels resultats de l’organització.

www.agiledp.com / igarcia@agiledp.com / Igor Garcia Sala / 697 85 19 66

 

 

Serveis d’assessorament i gestió laboral per autònoms i empreses.

https://gestionatonline.com/es/ / info@gestionatonline.com / Sergi Alba / 658 86 18 53

Serveis d’interpretació a congressos, conferències, cursos de formació, reunions de negocis, presentacions de productes, estudis de mercat, ONU, Unió Europea, automoció, auditories, comitès d’empresa europeus, etc.

https://interpreta.cat / info@interpreta.cat / Mònica Castell / 682 26 45 15
 

Consultoria i estratègia digital de comunicació i publicitat, així com el desenvolupament d’aplicacions web per a la millora de la productivitat. 

 
https://markina.cat/ / david@markina.cat / David Marquina  / 690 18 90 81
 

Civinq Agency ofereix serveis de Publicitat online i Estratègies de Màrketing a Empreses locals per millorar la seva presència online.

 
https://civinqagency.com / info@civinqagency.com / Mohamed Amin Rajjaf  / 641 85 08 08
 

Asistencia y acompañamiento para personas físicas en varios trámites administrativos como: • Administración publica • Hacienda • Trámites inmobiliarios • Altas/Bajas contratos suministros • Traducciones no juradas /no oficiales

 

https://asistot.business.site /

asistot2020@gmail.com / Daniela Martini  / 642 28 85 39
 
 

Som professionals en la gestió de serveis d’ajuda a domicili i de serveis domèstics. Comptem amb més de 12 anys d’experiència, atenent a milers de famílies a la península i canàries. Famílies a les que proporcionem assessorament personalitzat en la contractació del seu personal d’ajuda a domicili amb totes les garanties legals i laborals.

Els serveis que oferim a In Home Servicios Lleida són els següents: Selecció i gestió de personal ,Cuidadors externs – Cuidadors interns (persones grans i/o dependents),  Cuidadors per a  nens , Neteja General de la llar, Serveis de desinfeccions de la llar, Serveis de manetes (Manyà) per la llar.

Ens preocupem per conèixer les seves necessitats reals  i d’oferir un servei de confiança amb garanties.

 

https://www.inhomeservicios.es/lleida@inhomeservicios.es / Ester Brufau i Turné / 645 89 56 10 

 
 

J. Albert Herrero Hernández.
Col•legiat 662 del Iltre.Col•legi de l’Advocacia de Lleida. Amb exercici professional a Balaguer i la resta de partits judicials de Lleida des de 1989. Matèries preferents: Dret civil i de familia, divorcis, recobraments de deutes, contractes, dret del consumidor; i dret penal en les seves branques principals.

Contacte: Exclusivament amb cita prèvia: 668 82 05 43 / herrero.advocat@gmail.com