Viver d’empreses

Emprenedors, el CEI posa a la vostra disposició un despatx per desenvolupar-hi el vostre projecte amb el nostre suport, seguiment i unes condicions avantatjoses.

 • Us ajudem a confeccionar el pla d’empresa
 • Us donem l’assessorament i la formació que necessiteu per fer avançar la vostra idea de negoci
 • Us cedim un despatx dotat de climatització i fibra òptica, pàrquing i sales per dur a terme reunions, tallers, presentacions, formació o videoconferències
 • Disposeu de serveis de recepció i reprografia
 • Compteu amb bústia i servei de recollida de correu, certificats i paqueteria
 • Disposeu d’espais de treball gratuïts en desenes de centres empresarials d’arreu de Catalunya
 • Us promocionem i us facilitem networking i la presència en fires

T’interessa? Omple la sol·licitud del viver d’empreses i presenta-la juntament amb la documentació necessària que s’indica al al reglament del CEI Balaguer.

Preus públics del CEI Balaguer

SOL·LICITUD VIVER D’EMPRESES

Si vols disposar d’un despatx per a desenvolupar el teu projecte empresarial al CEI Balaguer, presenta al registre de la Paeria de Balaguer el full de sol·licitud de viver d’empreses degudament completat i amb la documentació necessària que s’indica al reglament del CEI Balaguer, així com el full de domiciliació bancària.També pots fer aquest tràmit mitjançant la seu electrònica de la Paeria de Balaguer, tramitant una instància general, on hauràs de fer una petita descripció de l’activitat que realitzaràs en l’apartat d”Exposo’ i adjuntant també la documentació necessària i el full de domiciliació bancària.

SOL·LICITUD DE PRÒRROGA AL VIVER D’EMPRESES

Pots sol·licitar la pròrroga de la teva estada al viver d’empreses a travès d’aquest document, que hauràs de completar i presentar al registre de la Paeria de Balaguer. També ho pots fer per via telemàtica mitjançant una instància general.

  Dades Personals:

  EXPOSO:


  SOL·LICITO: